Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye, ezek a tesztek negatívak?

Ugye, ezek a tesztek negatívak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2023. jan. 15. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok. Megértem, amit 9-es ír, de azért nem mondanám értelmetlennek a korai tesztelést. Erre a célra találták ki a 10-es teszteket. Tudom, hogy egy 10 dpo-n jelentkező halvány csík még nem garancia, kémiai is lehet, de nekem pl. azért lenne fontos látnom, mert azonnal elkezdeném szedni a progeszteront, amit nekem pozi teszt esetén azonnal javasoltak.

Ezért fogok 10-11 dpo-n tesztelni, azaz holnap.

2023. jan. 15. 15:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy most akartam kidobni a tesztet és van rajta egy második vonal. Ez nem jelent semmit ugye?
2023. jan. 15. 18:39
 13/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam vakuval is fotózni, de nem tudom..

[link]

[link]

2023. jan. 15. 18:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Csak azért ilyen mert megszáradt?
2023. jan. 15. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Tényleg ott a vonal! Simán lehet száradási csík, a reagens helye.

Muszáj betartani azt a szabályt, hogy egy órán túl, sőt, talán még sokat is mondtam, már nem nézegetjük, ha az első 5-10 perc után negatív volt, akkor azt annak kell tekinteni.

Ha az enyém lenne a teszt és mivel nagyon vágyom a babára, biztos, hogy bemagyaráznám magamnak, ez terhességet jelent, másét sokkal könnyebb hideg fejjel, objektíven értékelni. Megértem, ha vannak benned most kérdőjelek, viszont még annyira korán készült, hogy ha negatív is, ez még nem jelent semmit, ebből simán lehet pozitív pár nap múlva. Mondjuk nem tudom, milyen eredményre vágysz, mert nem írtad, ha jól emlékszem, de kívánom, történjen úgy, ahogy szeretnéd!

2023. jan. 15. 19:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen hogy vissza néztél a kérdésemre és válaszolsz.

Igazság szerint most minden féle jár a fejemben. Egyetlen védekezés nélküli alkalom történt. Ha pozitív lenne szerintem nem vetetnénk el, bár párom is meglepődne. Csak most úgy érzem, hogy nem biztos hogy fel vagyok készülve rá, és nem biztos hogy jó anya lennék. Nyártól tervezünk majd próbálkozni, de gondoltuk, hogy mivel az én családomban mindenkinek 1-1,5 év volt mire teherbe esett, gondoltuk nem jön úgysem hamar. Úgyhogy kicsit meg vagyok ijedve, már csak a lehetőségtől is. De napokon belül úgyis eldől tudom, csak most addig is biztosan ezen fog őrlődni az agyam.

2023. jan. 15. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
A predictor amiatt szr, mert gyakran pozitívnak veszik a reagens helyét amúgyis, de ez meg időn túli. Ami meg időn túli, az érvénytelen. Nyugodj meg, nem vagy terhes. Hidd el, ha pozitív lenne, annyira egyértelmű lenne, hogy nem kellene a közönség segígségét kérned.
2023. jan. 15. 20:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát nincs mese, akárhogyan is, most meg kell nyugodjak. Várok 2-3 napot és tesztelek megint, az a biztos. Addig is türelem, türelem, türelem.
2023. jan. 15. 21:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Mizu?
2023. jan. 21. 21:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam egy tesztet újra, az egyértelmű negatív lett. Pénteken kell megjönnie, így legközelebb akkor/abban az esetben tesztelek, ha késik a menzeszem. De úgy érzem nem vagyok terhes és rendben meg fog jönni. 🙂
2023. jan. 22. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!