Ugye, ezek a tesztek negatívak?
8-as válaszoló vagyok. Megértem, amit 9-es ír, de azért nem mondanám értelmetlennek a korai tesztelést. Erre a célra találták ki a 10-es teszteket. Tudom, hogy egy 10 dpo-n jelentkező halvány csík még nem garancia, kémiai is lehet, de nekem pl. azért lenne fontos látnom, mert azonnal elkezdeném szedni a progeszteront, amit nekem pozi teszt esetén azonnal javasoltak.
Ezért fogok 10-11 dpo-n tesztelni, azaz holnap.
Tényleg ott a vonal! Simán lehet száradási csík, a reagens helye.
Muszáj betartani azt a szabályt, hogy egy órán túl, sőt, talán még sokat is mondtam, már nem nézegetjük, ha az első 5-10 perc után negatív volt, akkor azt annak kell tekinteni.
Ha az enyém lenne a teszt és mivel nagyon vágyom a babára, biztos, hogy bemagyaráznám magamnak, ez terhességet jelent, másét sokkal könnyebb hideg fejjel, objektíven értékelni. Megértem, ha vannak benned most kérdőjelek, viszont még annyira korán készült, hogy ha negatív is, ez még nem jelent semmit, ebből simán lehet pozitív pár nap múlva. Mondjuk nem tudom, milyen eredményre vágysz, mert nem írtad, ha jól emlékszem, de kívánom, történjen úgy, ahogy szeretnéd!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen hogy vissza néztél a kérdésemre és válaszolsz.
Igazság szerint most minden féle jár a fejemben. Egyetlen védekezés nélküli alkalom történt. Ha pozitív lenne szerintem nem vetetnénk el, bár párom is meglepődne. Csak most úgy érzem, hogy nem biztos hogy fel vagyok készülve rá, és nem biztos hogy jó anya lennék. Nyártól tervezünk majd próbálkozni, de gondoltuk, hogy mivel az én családomban mindenkinek 1-1,5 év volt mire teherbe esett, gondoltuk nem jön úgysem hamar. Úgyhogy kicsit meg vagyok ijedve, már csak a lehetőségtől is. De napokon belül úgyis eldől tudom, csak most addig is biztosan ezen fog őrlődni az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!