Fel vagyok puffadva, kemény a hasam, sokat eszem. A mensimnek csak 12-én kell megjönnie. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. jan. 4. 13:42
1/3 anonim válasza:
Van rá esély, bár sokan a mensi előtt is puffadnak.Én azt mondanám, ne éld bele magad, 15.-e után tesztelj, ha nem jönne meg.Ha szeretnéd a babát, szorítok!De tudod még korai bármit is mondani.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy vok, nekem is 12.-e körül kéne megjönnie! Dec. 10.-én volt a mensim első napja, és amikor peteérésem volt, együtt voltam a párommal. Nekem van kisebb mellfeszülésem, és kicsit sűrűbben jűrok pisilni is! :))
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Ugyanezek voltak a tüneteim társítva egy ki fáradtsággal.Nagy az éóesély rá hogy baba van a dologban.Én most 6 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!