Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek úgy terhes, hogy a...

Lehetek úgy terhes, hogy a párommal mindig használunk óvszert és sosem megy el bennem?

Figyelt kérdés
Nem jött meg, de tesztet még nem csináltam, úgy vagyok vele, hátha csak késik. Viszont napra pontosan jön meg mindig.
2023. jan. 13. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem valószínű.
2023. jan. 13. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Nem hiszem hogy terhes lennél.7 éve nem védekezek a párommal( de sosem megy el bennem) és nem voltam terhes.Tesztelj azért hogy tudd :) lehet csak késik.
2023. jan. 13. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Csak akkor, ha a szeretőddel viszont nem használtok óvszert és elmegy benned.
2023. jan. 13. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy így terhes legyél. Egyébként az óvszer arra van hogy el lehet menni benne és nem leszel terhes. Szóval hajrá.
2023. jan. 14. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam ma tesztet, igaz, csak x-epil gyorstesztet, az negatív. 4 napja késik a menzeszem. Remélem tényleg negatív...
2023. jan. 15. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehetsz. A gyerek neve pedig legyen:Jézus.

Szóval nem te lennél az első...

2023. jan. 15. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
6 nap késéssel de megjött. Most megyek pezsgőt bontani.
2023. jan. 17. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!