Ez száradási csík vagy pozitív?
Január 2.án csináltam a tesztet, miután 1napot késett a menstruációm. Meg jött 3.án és 7.ig tartott. Reggeli émelygésem van, folyton álmos vagyok és van hogy a szagokra érzékeny leszek és hirtelen hányingerem lesz. Tudni kell, h amikor a tesztet megcsinaltam nagyon halványan alig látható volt a csík a T1nél. Aki nem látott még ilyen tesztet : T1=1v2het, T2=2v3het, T3=3v4hét, T4=4+hét.A másik kérdés, ha menzesz előtt 2nappal ágyazódik be akkor megjöhet a menstruáció?mert ugye van akinek megvan az első pár hónapban, de nagyon ritka.
Csinálj egy másikat.
Száradási csík simán lehet, de ha a menzesz ellenére mégis terhesség, már most sokkal egyértelműbb lenne az eredmény.
Nem, nincs olyan, hogy "van akinek megvan az első pár hónapban". Az a vérzés nem menstruáció, csak azok az illetők ezt nem érik fel ésszel...
Ez száradási csík. Menstruáltál is. Lett még egy negatív teszted - márpedig ha a tüneteidet hcg okozná, az a teszten is látszana, délután is. NEM VAGY TERHES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!