Vannak itt, akik megszakításos aktussal estek teherbe?
Előrebocsátom, tudom, hogy nem védekezés.
Azért szexelünk így, mert nem szeretnénk próbálkozni, de ha lenne még egy gyerekünk, úgy is jó lenne. És ma elgondolkodtam rajta, hogy vajon megtörténik-e. Erre persze nem lehet válaszolni előre. Statisztikákat olvastam róla már amikor emellett döntöttünk, de nem ismerek senkit (vagy nem tudok róla), aki így esett teherbe.
Ha van itt ilyen anyuka, elmondjátok, ti mennyi idő után lettetek terhesek, illetve az is érdekelne, hogy ti meglepődtetek vagy nem?
Mi már kb. öt éve szexelünk így. A gyerekeim sem hamar jöttek össze. Ezekből még arra is gondoltam, hogy nem lehetek valami termékeny típus.
28 éve védekezünk így, én is vártam hogy becsússzon soha nem volt olyan terhességem amit nem terveztünk, mondjuk én sem esem egyből teherbe.
Unokatesóm is így védekezik 10 éve, ő egyből terhes ha nem védekezik, neki sem volt nemkivánt terhessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!