Lehetek terhes?
Szexeltunk a parommal, tobbszor is egymas utan. Egyszer megmosta a ket alkalom kozott de harmadik alkalom elott nem. Gumit nem hasznaltunk, nem bennem ment el. Illetve a menzeszem megjott pont kovetkezo nap.
Van felni valom?
Tudom hogy kozepidoben van terhessegre esely de nekem pcos-m van es egyebkent rendszeres a menzeszem de azon gondolkodom hogy mivan ha pont elotte volt peteeresem…
Kicsit meg vagyok ijedve
Koszi elore a valaszokat..
ma 20:53
Óvszert venni ciki... 🤷♂️
Figyelj, ez nem egy olyan dolog amire bárki választ tud adni. Vagy az vagy, vagy nem. Tökmindegy mennyi esélye van. A lottóra is kicsi, mégis szokott lenni nyertes. Szóval lehet te is nyertél.
Vársz, csinálsz tesztet. Ennyi amit tehetsz. Parázni meg nem most kellene..
Rendben tehat ha a matekot nezzuk akkor eleg kicsi az eselye
Nyilvanvaloan mindig van valamennyi esely hiszen semmi sem biztos
Csak az erdekelt hogy attol fuggetlenul hogy nem huztunk gumit nem feltetlenul kell leragnom mind a tiz kormom..
Egyebkent legutoljara a nogyogyaszom azt mondta hogy tele van eretlen tuszokkel a petefeszkem
Tehat nincs nagyon peteeresem
Persze ez azota valtozhatott
Hat sajnos en tiszta ideg leszek amig nem tesztelek negativat…
Legkozelebb majd jobban gondolkodok elotte
Mondjuk en akkor is szetidegeskedtem magam amikor fogamzasgatlot szedtem, peteeresem sem volt es nem is bennem mentek el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!