Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempő mellé más vitamin is?

Méhpempő mellé más vitamin is?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azoktól kérdezném akik méhpempőt szedtek/szednek, hogy….

Ti mellette szedtetek mèg valami vitamint?

Most szeretném elkezdeni a méhpempő kúrát de persze én mar 3 hónapja szedek: Magnézium, folsav, D - vitamin és femibiont

Ezekből melyiket szedhetem tovább?

Méhpempőből a novafam inosit fogom szedni

Előre is köszönöm válaszotokat. 😊

2023. jan. 12. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Szedhetsz mindent, akár a fél gyógynövényboltot is, de ezektől csodát ne várj.
2023. jan. 12. 22:22
 2/10 A kérdező kommentje:
1; köszönjük szépen a pozitív hozzáállást :)
2023. jan. 12. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
En is szedtem minden egyeb vitamint mellette, nem artanak. Egyebkent 1 ev sikertelen probalkozas utan a mehpempo kura elso honapja utan terhes lettem. Masodszor mioma mutet utan, masodik pempos honapban is osszejott a baba, szoval hajra! (Nalunk mondjuk a ferjem is szedte velem egyutt. Ja, es eredeti, mehesztol vasarolhato mehpempo volt, amit hutoben kell tarolni es borzalmas izu. Mehpempobol keszult kapszulakban, egyeb keszitmenyekben en nem biztam.)
2023. jan. 12. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Szedheted őket egyszerre, és nem vagyok negatív, de egyet értek az elsővel, nem ezeken múlik, hogy megfogan-e a baba... Saját tapasztalat, én is szedtem mindent és vártam tőlük a csodát, de nem ezek hozták meg
2023. jan. 12. 22:51
 5/10 A kérdező kommentje:

3; ez szuper :) én sajnos muszáj vagyok kapszula formájában mert “finnyás” vagyok 😏

4; azért mert az ember elkezd szedni ilyen dolgokat nem azt jelenti, hogy csodát vár… csupán csak esélyt ad :)

2023. jan. 12. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Persze, nagyon jol teszed, hogy szeded a vitaminokat, asvanyi anyagokat stb, ezzekkel nagyon jol fel tudod tolteni minden fontossal a szervezetedet. Nyilvan PCOS meg IR egyeb betegsegekkel nem segitenek ezek, de ha egeszsegesek vagytok akkor igenis segit a termekenysegben egy csomo minden, mint pl a coq10 ami vastagitja a nyakot, ergo segit a beagyazodasban vagy a baratcserje ami a progeszteron hormont segit termelni.

Az en baratnom a femibion0 utan esett teherbe elotte egy evig hiaba probalkoztak, pedig szedett egy ket vitamint, de valoszinu van benne olyan amit elotte nem szedett es segitett.

Nem is ertem ezt a nem art dumat... Egyertelmuen kellenek a vitaminok egy egeszseges kozeg megteremtesehez es igenis nemelyik segit a termekenysegben is. Semmi baj nincsen azzal, ha megprobalsz mindent ami csak tudsz :)

En nem szedtem csak tervezos vitamint 3 honappal mielott elkezdtunk probalkozni es halolajat, egy honap alatt lett baba. Szoritok neked is!

2023. jan. 13. 02:26
 7/10 A kérdező kommentje:

6/ Köszönöm szépen :) bízom benne, hogy hamarosan nálunk is összejön a baba :)

Nem terveztem túlzásba esni, csak mivel amúgy is szedek vitaminokat gondoltam a hallottak alapján..én is kipróbálom a méhpempőt :)

2023. jan. 13. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2023. jan. 13. 13:53
 9/10 A kérdező kommentje:
ez lesz (még csak) a 3. hónapunk :)
2023. jan. 13. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Sikerült esetleg? Mi is (most) tartunka 3. próbálkozós hónapnál. Remélem a termékenység locsolás és a húsvéti nyuszi babát hoz nekem.:)
2023. ápr. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!