Méhpempő mellé más vitamin is?
Sziasztok! Azoktól kérdezném akik méhpempőt szedtek/szednek, hogy….
Ti mellette szedtetek mèg valami vitamint?
Most szeretném elkezdeni a méhpempő kúrát de persze én mar 3 hónapja szedek: Magnézium, folsav, D - vitamin és femibiont
Ezekből melyiket szedhetem tovább?
Méhpempőből a novafam inosit fogom szedni
Előre is köszönöm válaszotokat. 😊
3; ez szuper :) én sajnos muszáj vagyok kapszula formájában mert “finnyás” vagyok 😏
4; azért mert az ember elkezd szedni ilyen dolgokat nem azt jelenti, hogy csodát vár… csupán csak esélyt ad :)
Persze, nagyon jol teszed, hogy szeded a vitaminokat, asvanyi anyagokat stb, ezzekkel nagyon jol fel tudod tolteni minden fontossal a szervezetedet. Nyilvan PCOS meg IR egyeb betegsegekkel nem segitenek ezek, de ha egeszsegesek vagytok akkor igenis segit a termekenysegben egy csomo minden, mint pl a coq10 ami vastagitja a nyakot, ergo segit a beagyazodasban vagy a baratcserje ami a progeszteron hormont segit termelni.
Az en baratnom a femibion0 utan esett teherbe elotte egy evig hiaba probalkoztak, pedig szedett egy ket vitamint, de valoszinu van benne olyan amit elotte nem szedett es segitett.
Nem is ertem ezt a nem art dumat... Egyertelmuen kellenek a vitaminok egy egeszseges kozeg megteremtesehez es igenis nemelyik segit a termekenysegben is. Semmi baj nincsen azzal, ha megprobalsz mindent ami csak tudsz :)
En nem szedtem csak tervezos vitamint 3 honappal mielott elkezdtunk probalkozni es halolajat, egy honap alatt lett baba. Szoritok neked is!
6/ Köszönöm szépen :) bízom benne, hogy hamarosan nálunk is összejön a baba :)
Nem terveztem túlzásba esni, csak mivel amúgy is szedek vitaminokat gondoltam a hallottak alapján..én is kipróbálom a méhpempőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!