Ez hogy lehet ?
2023. jan. 12. 18:16
31/40 anonim válasza:
Nézd, ilyen egy pozitív teszt és egy negatív.
Előző alkalommal nem voltam terhes most meg igen, látod a különbséget ugye? Neked az összes teszt negatív.
32/40 anonim válasza:
Szegény biztos nagyon nagyon szeretné,m, de sajnos mint ahogyan a többiek is írtàk ez teljesen negatív. Mèg száradási csíknak sem mondanám, teljesen hómező. 😞 Szorítok neked, hogy következő hónapba sikerüljön, de ezt most engedd el, és ne görcsölj ilyen szinten. Ahogy más is írta előttem, mensi elmaradása után itt már tényleg látni kellene valamit, de ez semmi.
33/40 A kérdező kommentje:
Negatív lett... vettem egy xepilt de nem abból a fajtából amivel teszteltem... megnyugodtam hogy nincs gáz mert féltem kicsit hogy amit láttam a teszten esetleg baba,de értetlenül néztem mert voltam beteg... szóval igy azért jobb tudni hogy mi a szitu...nah meg paráztam mert kétszarvu méhem van ..
2023. jan. 14. 16:49
34/40 anonim válasza:
"féltem kicsit hogy amit láttam a teszten esetleg baba"
Mondjuk 100-an leírtuk, hogy nincs semmi a teszten, amit láthatnál, ergo terhes sem vagy.
35/40 anonim válasza:
"Voltam beteg"--a menstruáló még mindig NEM betegség!!!
37/40 A kérdező kommentje:
Jaj de okos vagy... nem mindegy hogy irom?! Úgyis tudják miről van szó...
2023. jan. 14. 17:00
38/40 anonim válasza:
A hozzáállásod rossz. Mert ez egy természetes folyamat, nem betegség.
Ráadásul kevesen falusiak,inkább nagyvárosiak kommentelnek itt. Félre fogják érteni. Jönnek a kérdések, hogy milyen betegséged volt,félreviszi az egész kérdést.
40/40 A kérdező kommentje:
Azóta negatív...most két napom van vissza..de most nem is gondolok rá nem tesztelek csak akkor ha késik több napot...
2023. febr. 1. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!