Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt fals pozitív...

Terhességi teszt fals pozitív lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggeli teszt. Expect classic fajta.

Elvileg 5napja késik,de mivel 28-34 nap között jött meg eddig így gondoltam nem lesz pozitív.

Ciklus 30.napjan 1 napig barnáztam. 32.nap reggel negatív teszt. Ma 35.halvány pozi.

Lehet fals?

Köszönöm

[link]

2023. jan. 12. 15:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is pozitívnak gondolom, pedig ritkán szoktam ilyet írni. Tesztelj két nap múlva, és ha az is csíkos, akkor valószínűleg tényleg terhes vagy.
2023. jan. 12. 19:36
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30.napon barnáztál, akkor lehetett beágyazódás, ami ovu után bő 1 héttel aktuális. Tehát, akkor az ovudnak később kellett volna lenne, annyit viszont nem bírnak ki a spermiumok. Szóval kellett még ott lenni együttlétnek, ha ez terhesség, márpedig a teszt pozitívnak néz ki.
2023. jan. 13. 00:57
 13/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Hát ezaz... ciklus 14.napján voltunk csak együtt 30.napján volt a barnázás,ha az beágyazódás akkor mínusz egy hét. Legyen a ciklus 23.napja,de akkor együtt sem voltunk. Nem is volt ovum 😐 és Amúgy a ciklus 12.napján érzetem ovu tüneteket(magasabb libidó,folyás megváltozása) szóval a két dátum közt van egy piszok nagy időűr. 🙈

Kep a ciklusról app szerint.

Holnap csinálok egy Facelle tesztet. Ennwk ellenere nem értem. Pedig anno mertem reggeli hőt,vezettem mindent. Most nem volt tervben igy nem követtem.

[link]

2023. jan. 13. 15:58
 14/36 A kérdező kommentje:
Ja csak aznap barnaztam 1 napig. Most látom félreérthető.
2023. jan. 13. 16:00
 15/36 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2023. jan. 14. 16:10
 16/36 A kérdező kommentje:

Igen ma hajnalban. Facelle 10es érzékenységű

[link]

2023. jan. 15. 08:44
 17/36 anonim ***** válasza:
Pozitív!Gratulálok!
2023. jan. 15. 08:52
 18/36 anonim ***** válasza:

Néztem a teszteket, többször is voltam hasonló helyzetben. Egyszer, mi a 16. ciklusnapon voltunk együtt, később biztos, hogy nem (akkor még a férjem külföldön dolgozott) és a nemvárt napja után (30. ciklusnap) 5-6 nappal lett csak halvány pozi a 25-ös érzékenységű teszt. Megmaradt a terhesség, de mindig egy picit kisebb volt a baba, mint ahogy a naptár szerinti mérete meg volt határozva. Valószínű később lehetett peteérésem, de csak pár nappal, mert később biztos, hogy nem volt együttlét.

A másik hasonló helyzet nem volt pozitív kimenetelű. Nem ijesztgetésből írom, csak azért, mert sajnos ilyen is van és erre is utalhat, ha lasabban erősödik a teszten a második csík. Elmaradt mensi után kettő nappal teszteletem 10-es teszten halvány eredményt, rá 2 nappal már a 25-ös teszten is látszott, 10-es teszten pedig szépen megerősödött a második csík. 25-ös teszten ismételtem kettő naponta, de valahogy nem volt az igazi, inkább halványabb, mint erősnek mondható. Sajnos ez a terhesség nem fejlődött, nagyon korai szakaszban elhalt, csak üres petezsák maradt...

Az az ideális, ha naptár szerinti nagyjából középidőben fogant terhesség a kimaradt mensi körül már nem csak 10-es teszten, hanem gyengébbeken is jól kivehetően látszik. Viszont nem feltétlenül jelent bajt, ha mégsem, de sajnos arra is utalhat, hogy valamiért nem a normális ütemben duplázódik a hcg.

Remélem nálad minden rendben lesz! Érdemes kettő naponta ismételni 25-ös teszttel.

2023. jan. 15. 12:34
 19/36 anonim ***** válasza:
Ez pozitív egyértelműen! Kívánom, hogy minden rendben legyen! 🥰
2023. jan. 15. 14:05
 20/36 anonim ***** válasza:
A csík erőssége függ attól,hogy mikor történt a foganás, amit meg ugye nem tudhatunk pontosan. Kislányom nem várt napján full negatív volt,csak rá 6!! napra lett halvány a csík és ultrahangon is kiderült méretei alapján,hogy nem a ciklus felénél,hanem később foganhatott.
2023. jan. 15. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!