December 30-án együtt voltunk a párommal ugyanis akkor voltam félidős. Január 2-án egész nap hányingerrel küzdöttem. A hasam egy kicsit szúr. Lehet hogy már terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. jan. 4. 13:28
1/2 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de nem a dec. 30.-i együttlét miatt ill nem érezheted annak a hatását hogy akkor teherbe estél, mert az még korai.Lehet hogy előbb volt peteérésed, és akkor estél teherbe.Én szorítok neked,Ha nem jön meg, rá egy hétre tesztelj.Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Egyet értek a fenti hozzászólóhoz, biztos , hogy 2-3-nap után nem érzékelheted a terhességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!