Problémamentes óvszerhasználatkor van esély a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
Tehát időben fel lett téve, jól van feltéve,nem is lyukas, stb. A levétel is biztonságos.
Mert én így nem tudom elképzelni, hogy jutna ki az óvszerből bármi. Esetleg az óvszer anyagán keresztül juthat a spermium valahogy? Ép óvszeren át természetesen.
2023. jan. 11. 11:58
12/17 A kérdező kommentje:
Megvettem, reggel csinálok.
2023. jan. 11. 22:28
13/17 A kérdező kommentje:
Egyértelműen negatív. Szerencsére:) .
Akkor valami hormonális probléma.
2023. jan. 12. 06:51
14/17 anonim válasza:
Néha csúszik az ovu, vagy ki is marad egy egy mensi
15/17 A kérdező kommentje:
Nekem soha. Eddig. Kivétel, amikor fogamzásgátlót abbahagytam,és hormonzavarom lett.
De se előtte,se utána nem volt ilyen, hogy kimaradt volna.
Csak akkor maradt el,amikor terhes voltam.
2023. jan. 12. 10:14
16/17 anonim válasza:
Egyszer minden elkezdődik, régen nekem minden tavasszal volt 2 hét csúszás pár évig.
Azóta sem csúszkál percre pontosan jelentkezik
17/17 A kérdező kommentje:
Ma megjött. 5 nap késéssel. Bár nem úgy,mint szokott, de megjött. Kicsit visszafogott most,amúgy nekem Niagara mindig...De majd beindul.
2023. jan. 13. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!