Szerintetek érdemes terhességi tesztet csinálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Férjemmel egy ideje szeretnénk kisbabát. Az utolsó menstruációm utolsó napja 2022.12.23. Azóta többször is volt sikeres együttlétünk. Tegnap óta pedig elkezdtem érezni a bizonyos"jeleket". Hirtelen és erős fáradékonyság, folyamatos vizelés (kb 10 percenként főleg estefelé erősödik) és alhasi görcsök.A következő menstruációm 2023.01.22.kell, hogy kezdődjön.) Szerintetek korai lenne a terhességi teszt megcsinálása? A válaszaitokat előre is köszönöm! :)2023. jan. 10. 10:08
11/27 A kérdező kommentje:
Mindig pontos a ciklusom. Sosem késik és 6 napos szokott lenni.
2023. jan. 10. 11:08
12/27 anonim válasza:
te drága, a menzeszed 6 napos, a ciklus az 28-32 napos szokott lenni, egyéne válogatja. Először tisztázzuk a fogalmakat.
13/27 A kérdező kommentje:
Igen most akartam írni, hogy elírtam a menzeszem 6 napos a ciklusom 30. :)
2023. jan. 10. 11:10
14/27 A kérdező kommentje:
Valóban volt fogalomzavarom de nem azért mert nem jártam általános 6-7. osztályba csak hirtelen összekevertem :D Van ilyen!
2023. jan. 10. 11:11
15/27 anonim válasza:
oké, bocsi, csak sok itt az olyan nő, aki bszni tud, de a saját testét és ciklusát nem ismeri, és azt se tudja, hogy készül a baba.....
16/27 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy van. Én egyáltalán nem érzem magamat felelőtlennek csak van amit nem tudok és inkább kérdezek mint hogy valamit rosszul tudjak vagy rosszul csináljak. :)
2023. jan. 10. 11:15
17/27 anonim válasza:
Szerintem is túlságosan korán érzed ezeket a tüneteket, de ettől függetlenül még lehet, hogy sikerült a hónapban, de szerintem majd csak akkor tesztelj, amikor a mensid 1-2-3 napot késik.
És addig mondjuk ezek a tünetek nem hiszem, hogy valósak vagyis nem terhesség miatt vannak. Tünetek szerintem elmaradt menstruáció után jelentkeznek csak. De sok sikert!
18/27 A kérdező kommentje:
Azért azt is be kell vallani, hogy minden nő különböző és kb mindenki mást ír. :) szóval elég nehéz eligazodni a sorok között. Van olyan ember aki a termékenységi időszakán kívül is teherbe tudott esni van akinek három hónap vagy egy év kell. Ezért éredklődöm én is, hogy kinek mi a tapasztalata.
2023. jan. 10. 11:17
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Várok a menstruációmig. Holnap megyek orvoshoz hátha tényleg csak felfáztam. Remélem ott többet megtudok. :)
2023. jan. 10. 11:22
20/27 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha terhes is vagy, azt még nem fogja látni a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!