Mikor érdemes terhességitesztet csinálnom, ha PCOS-em van, és emiatt eleve rendszertelen a menstruációm?
Sziasztok!
Tegnap kiszakadt az óvszer amikor a párommal szeretkeztunk, és noha időben észrevettük, mégis félek, hogy mi van ha.
Mindig is rendszertelen volt a menstruációm, így ennek az elmaradása nem viszonyítási alap számomra.
Vannak ezek a szuperérzékeny tesztek, ez mikor használható először biztonságosan? Drogreiaban (rossmann, DM) kapható is jó?
Köszönöm!
Hat, ez így elég nehéz, ha nincs viszonyítási alap.
Hány napos ciklusaid vannak általában?
Én nem vennék a helyedben be eseményutánit.
Úgy mondom, hogy durva PCOS - em van és már vettem be 2-t életemben. (halálosan felesleges volt, az 1000 az 1-hez spontán teherbeesési arányomhoz, csak a hormonhaztartasom borult megjobban fel, de a pasim ettől lett nyugodt. ) Ne mergezd magad, ha nem muszáj, főleg úgy, hogy észre is vettekek.
Legyünk optimistak: az aktustol számítva 14. napon egy teszt, majd egy pár napig 2 naponta ismétlés, hogy megnyugodj.
Legyünk realisak
Ez lemaradt :D
Szóval legyünk realisak, esély az mindig van, de szerintem a te esetedben így elenyeszo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!