Ki mennyi idő után esett teherbe? Illetve mennyi idősen?
Ez volt a férjemmel a 3.sikertelen hónapunk. Nagyon vágyunk már egy kisbabára, és el vagyok keseredve, hogy még nem sikerült.
Szedek mindenféle vitamint( C,D vitamin, szelén komplex + jutavit kismama vitamint).
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy teherbe essek.
27 évesen első hónapban
29 évesen 4.hónapban sikerült
Sok sikert :)
Negy ev utan sikerult az elso,de sajnos mehenkivuli volt.
Egy ev mulva sikerult, egeszseges baba lett, de volt a ketto kozott egy veteles. 35 voltam.
A masodik gyermekunk kb 1 ev nem vedekezes utan maradt meg,kozben volt ket veteles.
A masodik at 38 evesen szultem.
A vetelesek mind fiatal terhessegek voltak,ugynevezett kemiai, tehat a teszta pozitiv volt, de mire eljutottam volna az orvoshoz,megjott.
35 év felett már fel év után lehet/kell menni kivizsgálásra, nem tudom hány éves vagy csak mondom, hogy bizonyos kor felett ne várj egy évet.
Szedj is Coq10 mellé. Csinálsz ovu tesztet? 3 hónap az nem sok, minden ciklusban 25% esély van rá hogy sikerül, hiába tűnik úgy hogy mindenkinek gyorsan összejön azért nem ez az átlag, szerintem 6 hónap alatt nincsen miért aggódni, a stressz csak rátesz.
Mi első hónap próbálkozók vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!