Ki mennyi idő után esett teherbe? Illetve mennyi idősen?
Ez volt a férjemmel a 3.sikertelen hónapunk. Nagyon vágyunk már egy kisbabára, és el vagyok keseredve, hogy még nem sikerült.
Szedek mindenféle vitamint( C,D vitamin, szelén komplex + jutavit kismama vitamint).
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy teherbe essek.
3. hónap után még ne légy elkeseredve. (Tudom, könnyű mondani) Ha egy évig nem jön össze, utána célszerű orvoshoz fordulni.
Mi az első gyerkőcre másfél évet vártunk, a második első hónapban sikerült.
29 voltam az elsőnél, most 32 a másodiknál.
9 év fogamzásgátló után 25évesen az első hónapban megfogant az első.
Utána fogamzásgátló, szülés után egyből, 1 évig, majd a 2.hónapban megfogant a 2.gyerekünk.
Elsőnél 25 voltam, nem tervezett volt, 1x nem védekeztünk ciklus végén és vettem be esemény utánit.
A 2. nagyon megtervezett, 3x voltunk együtt, az elsőtől számított 17. napon lett pozitív a teszt (28 voltam)
Nekem van 1 13 éves fiam 17eves voltam (fiatal)egyszeri alkalomból lett .Azóta volt 4 vetélés
De igazából 2 éve folyamatosan próbálkozunk és nem akar össze jönni pedig egészségesek vagyunk
Első hónapban összejött, 27 évesen.
Viszont valóban 3 hónap után még egyáltalán nem kell elkeseredni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!