Petefészek nyilalas,görcsölés,derekam is fajdogal,ovus tünet van de az ovulációs teszt meg negativ ?
Ezek szerint igen.
Én nagyon ritkán érzem. De akkor nekem van hogy csak pár perc, óra.
Nekem se mindig van vagy lehet mára elmúlt azt azért nem érzem ma már
De inkább esténként érzem
Ha nem érzed, akkor már megvolt.
Én néha délelőttönként vagy délutánonként csak pár szurkalast. Ha nagyon figyelek, ment az utóbbi 2 hétben, néha menni görcs szerű érzést is éltem felfedezni 😵 de a tesztek szerint, és a pg53 szerint semmmi nem volt 😰
Naptár jól átvert, 6-ara jelzett előre ovut. De a teszt csak 8-an kezdett erősödni, 9-en hetfon volt legerősebb, de nem volt a teszttel egyforma, kedden du pedig már halvanyult szerdán már hómező.igy én hétfő/keddet feltételezem, hogy megvolt a tuszorepedes. Szerdat veszem 1dponak.
Értem
Nekem.tegnap előtt délelőtt pozitív volt délután meg már negativ lett
Így akkor én hogy számoljam?
A tüneteket is hozzaveve, én a tegnapot vennem dpo1-nek. Mivel tegnap már nem érezted a görcsöket.
Esetleg próbáld ki a premom alkalmazást, sokat segít a nyomkovetesben, és az LG teszteket is befotozhatod és kiértékeli. Nekem kb jól lőtte be az ovut, bár most fura hónapom van.a menstruációs naptár, a rózsaszín könyvön kis virágos app pedig messze járt tőle. De azért most mind2ot használom.
Semmi sem pontos, csak megközelítőleg követő be minden :S
Nekem 6. Dpo-t ír, de inkább 4 szerintem az ovutesztet figyelembe véve.
Most a nemvart időpontját nehéz kivárni, és persze a tesztelést megállni, és / vagy a kövi ciklust.
Mondjuk én folytatom a délutáni ovuteszteket, hátha valami extra furi dolog van nálam.
Te tesztelsz még?
2 napja abba hagytam a tesztelést
Neked van valami fejlemény?
Nekem a premom erősebbnek ítélte a tegnap esti csíkot. Nem is értem miért. 0,06;0,04 és tegnap 0,17 volt a T/C arany. De amúgy kb ugyanolyan halványak a T csikok szerintem. Néha volt szurkalas a jobb petefeszkemnel, egyéb nincs. 20/22-re nem várom a calendar/premom szerint.
Ami furi, hogy 4-en és 5-en volt barnás nyakom pici, és 3-4-en szintén vmi halvány csík a cb.ovuteszten. 1-jen és 5-en voltunk együtt. nem értem ezt az egészet 😵
Nálad van valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!