Sziasztok! Amit tudni kell, hogy párommal ma hajnalban kicsit elvetettük a sulykot és óvszer nélkül hatolt belém. Nem sokrak kb 3 lökésre. Nekem ennyi is elég volt hogy elmenjek, ő nem élvezett el. A lényeg, hogy nekem naptár szerint kb holnap, holnapután (attól függ hogy 27 vagy 28 napra) kellene, hogy megjöjjön. Nem szeretnénk babát és nem tudom, hogy így van e bármekkora esélye a fogamzásnak.
Mi 1,5 évig megszakítással szexeltünk a férjemmel, azaz kivette mielőtt… és nem lettem terhes. (Ha az lettem volna, nem lett volna baj)
2023. jan. 10. 21:21
12/20 anonim válasza:
#11 barátnőm 4 nappal a fix ovu előtt összehozott egyetlen egyszeri megszakításosból egy gyereket, szóval azért nem bíztatnám erre a többieket, hogy mennyire megbízható a dolog.
2023. jan. 12. 07:06
13/20 anonim válasza:
#12 szerintem az nem megszakítás volt hanem simán nem vette ki időben és sperma került a hüvelybe
2023. jan. 12. 09:15
14/20 anonim válasza:
#13 mivel abortusz lett, mély nyomot hagyott. Nem hogy időben kivette, de csak félidőig volt gumi nélkül, az érzés kedvéért, utána gumival fejezték be. Sértetlen gumival, előtte sem volt hoki, vagy együttlét, mielőtt kielemeznéd, szóval tényleg egy 4 napig èlő előváladékos sperma volt.
2023. jan. 12. 13:07
15/20 anonim válasza:
nem hiszem
2023. jan. 12. 13:32
16/20 A kérdező kommentje:
Egy egészséges spermium akár 5 napig is életképes a női testben. Tehát így nem meglepő annyira a dolog. Abban az esetben ugyebár a peteérés volt a kérdés, hogy mikor. Valszeg pont rosszkor, így hogy összejött a baba.
Nálam viszont pont ezért merült fel a kérdés, mert eddig akár hány orvost megkérdeztem mindenki azt mondta, hogy ennyivel menstruáció előtt már nem lehetsêges peteérés. Másrészt pedig tudom az ovulációmnak az időpontját, mert hála az égnek teljesen be tudom azonosítani a testem jelzései alapján, és az már nem most volt, hanem a 14 nap körül. Tehát elvileg nem lehetne semmi baj a mi egyeüttlétünkből még akkor sem ha az előváladék tartalmazott spermiumokat. Egyébként pedig azt hiszem a #10 kommentelő írta, hogy nincs értelme a kérdésnek mert mire választ kapok addigra megjön. Nos még eddig nem jött meg sajnos, viszont voltam tegnap eseményutániért a kórházban és őszintént remélem csak az miatt nem jött még meg. Ettől fgggetlenül köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2023. jan. 12. 13:38
17/20 anonim válasza:
Igen az én nőgyógyászom is azt mondta nekem hogy 19-ik ciklus napon vagy azután már nem lehet ovu ,érdekes itt mint másokat írnak,nem tudni kinek hinni
2023. jan. 12. 16:20
18/20 anonim válasza:
12 en sem hiszem el, egyetertek a masik hozzaszoloval. Sokkal nagyobb a valoszinusege, hogy siman nem vette ki idoben, ez nem volt megszakitas. Lehet a srac sem vette eszre, hogy utolag ki mit mond azt meg hagyjuk, jobban hangzik igy a nagykozonseg elott, minthogy beismerjek, hogy elbenaztak.
2023. jan. 13. 01:58
19/20 anonim válasza:
Az en ismerosomnek is volt igy abortusza, a pasi valtig allitotta, hogy idoben kivette, amit az en ismerosom a mai napig nem hisz el, ennyi. Dehat nyilvan nem fogja ugyebar beismerni a faszi hogy o volt a h@lye.
2023. jan. 13. 02:05
20/20 anonim válasza:
Jó is lenne ha előváladékból lehetne teherbeesni egyesek még spermával sem tudnak 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!