Szerintetek terhes vagyok?
2 hónap híján volt fent 7 évig hormon mentes Lily Gold spirálom. December 7-én le szedte a doki a spurált. A ciklusom eléggé rendszertelennek mondhatóak.
Az utolsó pár menstruációm datumai:
Június 7.
Július 5.
Augusztus 8.
Szeptember6.
Október.5.
November8.
December 4.
Párommal nagyon szeretnék 3. Babát. Úgy voltunk együtt, hogy December 16-tól szinte minden nap 23-áig, még ma sem jött meg, 2 tesztet csináltam, egyiket 2-án és ma reggel, mind a kettő erősen negatív. Szerintetek mi a baj ? Nem akarok orvoshoz menni még, ne nézzen hülyének. Terhessegre utaló jelek elvileg vannak, nagyon be van duzzadt a mellém, a parfümöt nem bírom, eléggé nagy az étvágyam, fáj a derekam, fáradékonyság vagyok stb... de ezek kb. Mind vannak a menstruáció előtt is ( q szagokat kivéve)
Ezt azért nem nevezném eléggé rendszertelennek. Megjön minden hónapban, csak nem fix 28 napra.
Vedd a leghosszabb ciklusodat és ha ahhoz képest késik, akkor tesztelj. Terhességi tüneteid pedig nincsenek, hiszen azokat a hcg hormon okozza, és ha már az okozná, akkor a teszt is pozitív lenne. 1 hónapja szedte még le az orvos a spirált, nem kell azt várni hogy rögtön terhes is leszel. 2 gyerek után azért már illene ezekkel tisztában lenni.
A spirál miatt csúszik a menstruáció.
Most jobb?
Menj el orvoshoz, ha baj van, és ne takarító Julcsit kérdezd! Ha nem vagy terhes, ezeregy dolog miatt tud csúszni vagy kimaradni - hormon probléma, IR, cukorbeteg, ciszta. Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!