Hi. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem(ami hatástalanítja a fogamzásgátlót),pár napig szedtem,az utolsót vasárnap este vettem be,azóta nem szexeltem a párommal,mikortól megy ki az antibiotikumnak teljesen a hatása? És addig védekezhetünk megszakításos módszerrel is vagy az nem biztonságos most még úgy sem ha szedem közben a fogamzásgátlót? Nemsokára menstruálok is,kb egy hét múlva.2023. jan. 7. 22:26
1/6 anonim válasza:
Ilyen kérdéssel szerintem inkább orvoshoz, szakemberhez fordulj ne ide az ismeretlenbe...
2/6 anonim válasza:
A kovi levelig vedekezzetek mashogy
5/6 A kérdező kommentje:
Arra nem kaptam választ hogy kb mikortól lehet szexuális kapcsolatom újra csak fogamzásgátlóval,más védekezési módszeren kívül..mikor megy ki az antibiotikumnak a hatása.
2023. jan. 8. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!