Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után kb egy...

Menstruáció után kb egy héttel lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A menstruációm 1 hete és pár napja ért véget. Volt hogy az utanni napokban néha papíron kis vérrög valami. Ma viszont vagy 2 alkalommal egyszer versebb volt a papír másodjára meg inkább barnásabb. Érzek pár napja bal oldalom szúrós fájdalmat és ha picikét megnyomkodom lent a hasam kissé fáj.Ez utalhat terhességre? Köszönöm a válaszokat.
2023. jan. 6. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Tehát akkor tulajdonképpen nem ért véget a menstruációd (ha kis vérrög volt a wc papíron, az nem múlt el). Lehet egy korai vetélés.

Mikor szexeltél utoljára? Védekeztél? Csinálj tesztet, az egyértelműen megmondja terhes vagy-e vagy sem. Ha nem múlik a vérzés menj nőgyógyászhoz.

2023. jan. 7. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, de a tüneteid se utalnak rá egyátalán
2023. jan. 7. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nekem kusza.

Szóval 1 hete nem menstruálsz,de ha pisilésnél törölsz, ott van vérrög, egyébként semmi?!

Én elöbb mindanék egy hormonzavart

2023. jan. 7. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt így lehetetlen megmondani.

Nekem rövid a ciklusom értsd, nagyon rövid.

21-22 napos nagyyon néha 24.

Igaz a mensim csak 3-4 napos.

Én kb 7-9-napon ovulálok.

Egy terhességem alatt volt beágyazódásos vérzésem ( papîrral véres nyàk, azt hittem meg fog jönni , olyan volt, mint 1 órával a rendes mensi előtt szokott nekem)

Ez 18. Ciklusnapon volt, 3 nappl később teszteltem pozitívat.

Viszont többi terhesség alatt ilyen sem volt, csak az elsőnél.

Jahm és nem volt tünetem ( ezen kívül) az 5. Hétig sosem max megérzésem, de az mindig.

2023. jan. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!