Tudnátok segíteni nekem ebben ?

Baromság. Én véreztem a terhességem első hónapjaiban, de egyértelműen más volt mint a mensi.
Szerintem olyan hogy valaki terhesen menstruál és a teszt is negatív olyan csak a mesében van :D

Ja. Mindenki óvszer mellett esik teherbe, ami ráadásul ki sem szakadt. Talán még maguknak is elhiszik, mert valamiért úgy érzik, felmentést kell adni maguknak az abortusz miatt.
Mit lehet erre mondani? A Lochnessi szörnyben is hiszel, csak mert állítólag annyian látták? Na, pont ennyire valós az is, hogy olyan sokan estek teherbe normális védekezés mellett. (Ide nem értendő a megszakítást, pharmatex-et, helytelenül szedett tablettát, stb)
És kb ugyanennyire igaz, hogy rendesen menstruáltak hónapokig, hova tovább a tesztek is negatívak voltak. Biztos van olyan aki vérzett közben, szinte kizárt, hogy ugyanaz a nő annyira speciális legyen, hogy még a teszt is fals negatívat mutatott. Ha olvasol egy sztorit a neten, ami hihetetlennek tűnik, akkor általában érdemes a megérzéseinkre hallgatni 😂 Mármint hogy a történetnek a fele sem igaz.

Az elsőnek van igaza.
Terhesség alatt nincs menstruáció, és terhesség ellenére negatívan maradó teszt is 1 a millióból.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!