Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap lesz 1 hete, hogy meg...

Holnap lesz 1 hete, hogy meg kellett volna jönnie. Túl korán teszteltem?

Figyelt kérdés

Múlt hét szerdától ehét szerdáig köv. tüneteim voltak: mensis kisebb görcsök, reggel +este émelyegtem, fehér folyás, mellfeszülés, egyik este szúrkált a jobb oldalon az alhasam. Mára ezek a tünetek megszűntek, és maradt a megnagyobbodott és érzékeny mell.

A szerda délutáni és a ma reggeli teszt is negatív lett. A mensi elmaradásától számítva mikor érdemes tesztelni? Néhányan azt mondják, hogy már az 1-3. napban érdemes a kimaradás után. Én már lassan a 7. napnál járok...

2008. jan. 4. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szervezettől függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek.

Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:)

Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.

2008. jan. 4. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ne keseredj el, próbálj egy másik tesztet reggeli vizeletből egy három nap múlva.Sok sikert!
2008. jan. 4. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyik teszt az elmaradás utáni 10.napon végezhető és nem is elég megbízható.Én nekem már 2x is bevállt a Lilly teszt ami egyszerű,nem drága és az elmaradás utánni első nap kimutatja a terhességet.Lehet venni DM,Rossmann,Tesco üzletekben.Vagy várj még egy hetet és ha nem jön meg menj nőgyógyászhoz,az a biztos.
2008. jan. 4. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem akarlak elkeseriteni,de én is igy voltam.De nekem meg is jött 10dik napra.Csak teszteltem+teszteltem,de negativ lett.Azért neked remélem összejött:-)!!
2008. jan. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!