Holnap lesz 1 hete, hogy meg kellett volna jönnie. Túl korán teszteltem?
Múlt hét szerdától ehét szerdáig köv. tüneteim voltak: mensis kisebb görcsök, reggel +este émelyegtem, fehér folyás, mellfeszülés, egyik este szúrkált a jobb oldalon az alhasam. Mára ezek a tünetek megszűntek, és maradt a megnagyobbodott és érzékeny mell.
A szerda délutáni és a ma reggeli teszt is negatív lett. A mensi elmaradásától számítva mikor érdemes tesztelni? Néhányan azt mondják, hogy már az 1-3. napban érdemes a kimaradás után. Én már lassan a 7. napnál járok...
Szervezettől függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek.
Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:)
Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!