Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok, és megjön,...

Ha terhes vagyok, és megjön, a hő fent marad? Vagy akkor is leesik?

Figyelt kérdés
Már kezdtem örülni, hogy baba lesz, olyan szépen fent volt a hőm, erre ma lejjebb ment. Ma van az ideje annak hogy megjöjjön, bár kevés vérzésem van. Hétfőn akartam tesztelni. Ha elmúlik hétfőre azért érdemes megcsinálni a tesztet? Vagy ezek után már ne ringassam magam a reményben? [link]
2010. okt. 2. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha lejjebb ment a hőd az sajna mensi lesz.

Felesleges tesztelned, ujabb hónap uj esély, drukk++++

2010. okt. 2. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, pedig gyönyörű görbe lenne. Pénteken milyen teszttel teszteltél, hányas erősségű?
2010. okt. 2. 15:47
 3/5 eszo ***** válasza:

hát szerintem azért olyan sokat még nem esett vissza a hőd..én azt mondanám ebből még bármi lehet..

végülis megjött?normálisan?

szerintem csinálhatsz mégegy tesztet..

drukkolok!

2010. okt. 2. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:
X-epil tesztet csináltam, és nem úgy jött meg ahogy szokott, sokkal gyengébben. Nem tudom ha elmúlt akkor teszteljek e még van e értelme?
2010. okt. 2. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tesztelnék...
2010. okt. 2. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!