Terhesség legelején szörnyű fejfájások, már másfél hete?
Figyelt kérdés
Az utolsó menzeszem 23 napra jött meg (amúgy 26-28 napra szokott), kevesebb mennyiséggel, és az utolsó napon barnázással. Ahogy elmúlt, másnap jött a fejfájás, de olyan, amilyen nem volt korábban, migrén. Minden áldott nap, már másfél hete. Nem teszteltem még, mert végülis volt menzeszem, de kezdek gyanakodni. Az étvágyam is nagyon lecsökkent a napokban. Szerintetek lehet terhesség? Volt akinek ilyen brutál fejfájással indult a terhessége?2023. jan. 4. 09:23
2/7 anonim válasza:
Na most a fő kérdésben koraterhes vagy, aztán kiderül, hogy még csak nem is teszteltél🤦♀️🤣
Jóember, kezdetnek pisilj le egy tesztcsíkot kombinálás helyett.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Igen, ma veszek tesztet, csak gondoltam itt rákérdezek, végülis ez egy ilyen kérdezős-válaszolós oldal:) Amúgy igazad van, nem is klaviatúra előtt ülő ismeretlen emberektől várom az orvosi leletem:)
2023. jan. 4. 09:31
4/7 anonim válasza:
Nekem is fájt a fejem sőt szokott is 1 1 napot.nézd csak meg azt a csíkot :):)
5/7 anonim válasza:
Megjött, akkor nem sok eséllyel vagy terhes..
Nekem ikrekkel volt fejfájasom nagyon, állítólag általános ilyen esetben.
Sima terhességkor nem volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem, negatív.
2023. jan. 4. 20:24
7/7 anonim válasza:
Sajnálom! Akkor front valószínüleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!