Sokáig próbálkozók: Mi volt végül a siker tényező? (Teherbeesés)
16 hónap után, pajzsmirigy alulműködéssel, doki szerint nem leszek terhes, azért próbálkoztunk, minden hónapban csináltam tesztet peteérésre. 2015 decemberében nem jelzett peteérést a teszt, el is engedtem azt a hónapot teljesen. Január közepén kellett volna megjönnie, nem jött meg, a teszt nem mutatott terhességet (később se, van ilyen), kiderült, hogy spontán peteérésem volt a menzesz előtt 1-2 nappal, két héttel kisebb volt végig a lányom, később fogant, így megvan, hogy miért nem mutatott pozitívat az LH teszt, miért volt végig kisebb 2 héttel.
szóval a válasz, hogy akkor jött össze, abban a hónapban, amikor teljesen elengedtem és elkönyveltem, hogy tuti nem lesz
11.
Es a pms tüneteket enyhítette az a tabletta? Nekem iszonyat szokott lenni néha, annyira levert vagyok meg ideges…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!