9.dpo nem első vizelet 😊 ?
sziasztok nagyon korainak talaltam most tesztelni. Naptaram szerint a 9.dpon vagyok de melleim.olyan eresek lettek, és szurkal a hasam sosem ereztem ezt ennyivel a menzesz előtt így csináltam előbb egy tesztet.
20 predictort csinálj.
Nagyon sok tesztet csináltam eddig a predi sosem vágott át.
Sajnos bármi lehet, nekem is volt képiai ami nem erősödött, volt hogy szép tesztjeim voltak majd szívhang nem lett.
Az utolsónál hamar + lett 8 dponál, de kb 3 napig alig erősödött, a mensi napon is alig láthatóan volt + a 25 ös tesztem, sajnos majdnem 1 hét lemaradás volt az elején, és itt lett szívhang, de utána el is ment.
Sajnos bármi lehet, de mindig réménykedni kell, hogy minden rendben lesz.
Szorítok mind kettőtöknek
Nekem mindig több tesztem volt itthon, ha 2 van valami akkor már kezdtem hinni neki.
Sosem volt szellemcsíkos tesztem jópár évig, de sajnos mikor sok sok teszten túl voltam 1x-2x belefutottam,a predinél nekem nem volt,sem az x epilnél, csak ha korán teszteltem x epil időn túl lett +
Akkor nekem lehet nem is (halvany )pozi
20as
Sziasztok! Először is BÚÉK lányok! 😊 11dpo. Erősödik hálisten. Csak most nézem hogy megvárhattam volna míg megszáradert ugy erősebb 😅
20as vagyok gratulálok
Nekem meg jött hajnalra ja és hamarabb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!