9.dpo nem első vizelet 😊 ?
Figyelt kérdés
sziasztok nagyon korainak talaltam most tesztelni. Naptaram szerint a 9.dpon vagyok de melleim.olyan eresek lettek, és szurkal a hasam sosem ereztem ezt ennyivel a menzesz előtt így csináltam előbb egy tesztet.
2022. dec. 30. 10:40
12/31 A kérdező kommentje:
Predi is pozi 😊
2022. dec. 30. 14:07
13/31 anonim válasza:
Szép! Nagyon szurkolok, hogy veletek maradjon! 😊
Én is 9 dpon vagyok ma, és én is csináltam tesztet. Igaz az elsőből, de szerintem az enyém csak szokásos predi csíkos. Ritka, akinek ilyen korán kimutatja, de én is megpróbáltam hátha. Hiába fogadtam meg csak 1 nap késéssel fogok tesztelni.
Majd jelentkezz az erősödő tesztekkel, szorítok értetek.
14/31 A kérdező kommentje:
Igazából nem ovuteszteltem csak a naptáramra hagyatkoztam 😅 és az szerint ma vagyok a 9.dpon aztán lehet h mar a 12 😅 nagyon szepen köszönöm ❤ pár nap múlva szép pozi tesztet kívánok neked 😊
2022. dec. 30. 14:39
15/31 anonim válasza:
És mot erztel az ovu utáni napokon ?
16/31 A kérdező kommentje:
Semmit...orvos javaslatára már egy ideje nem ovutesztelek. Elengedtem az egész dolgot. Átjárhatpsagira is kertem időpontot ami január 13-an lett volna 😁 illetve lehet másnak hülyeség en hiszek benne. Hallottam hogy a holdkő-rózsakvarc-hegyikristaly karkötő nagyon jo kombó baba hozasra 😊 2 hete van rajtam 😊 régen gyógyítottak ásvanyokkal és eredményesnek bizonyultak így gondoltam teszek egy próbát...ovut nemfigyeltem egyáltalán sem magamat..makkor voltunk egyutt mikor jólesett.
2022. dec. 30. 16:09
17/31 anonim válasza:
Én nagyon szorítok neked 🤞 Az utolsó teszten már nagyon látszik a csík, de csak óvatosan a korai tesztekkel 🤞
18/31 A kérdező kommentje:
Igen tudom sajnos :) nem elem bele magam meg barmi lehet...
2022. dec. 31. 10:17
19/31 A kérdező kommentje:
De ha erősödik az jó nem? Vagy kemiainal is erősödik?
2022. dec. 31. 10:18
20/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!