Sjsjyj kérdése:
Kinek mi volt a terhesség első jele?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy nem jött meg:D2022. dec. 29. 22:16
1/16 anonim válasza:
Nekem szokásosan ovu után 2 nappal elkezdtek fajni a melleim/mellbimbóim.. De ez minden hónapban így volt. Ez nem volt fura. Menzesz kimaradása előtt 2 nappal nagyon zavartak a szagok. Ez csak akkor egyszer volt így, estére már semmi bajom nem volt, ezért ennek nem tulajdonitottam nagy jelentőséget :) Mindjárt megjön érzésem volt. (van is még mindig) Viszont estére a mellbimbóim, annyira elkezdtek fájni, égtek szúrtak bizseregtek.. És percekig azt hittem megbolondulok. Sosem éreztem ilyet azelőtt. Másnap pozitívat teszteltem délutáni pisiből. A mellbimbóim azóta is csinálják ezt.. Naponta 2-3x :) semmi más tünetem nincs :) most vagyok 5 hetes még friss az élmény. De a tünetek mindenkinél máshogy jelentkeztek. Remélem segítettem ❤️ Jó tanács! NE VIZSGÁLD MAGAD! Mert úgy be lehet képzelni tüneteket, hogy iszonyat 🤣🤣🤣 Tapasztalat 😊
4/16 anonim válasza:
Fémes is a számban, 1x reggeli rosszullét,(szédültem csak) és megalmodtam.
5/16 anonim válasza:
Nekem égtek a mellbimbóim, illetve forrónak éreztem magam, aztán nem jött meg és pozi lett a teszt is.
6/16 anonim válasza:
Émelyegtem, de csak az autóban csak akkor amikor nem én vezettem😅
8/16 anonim válasza:
Nekem a mellem fájt/ feszült nagyon a nemvárt előtt 2 nappal és nem "szokott"
9/16 anonim válasza:
Egyik reggel fogmosás közben beleöklendeztem a mosdókagylóba. Tök váratlanul. Gyanús lett, megnéztem a naptárat, 1 hete késett. 🫠
10/16 anonim válasza:
Az egyiknél nagyon zavartak a szagok, a másiknál fájt a mellbimbóm (mivel még szoptattam, ez igen feltűnő volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!