Nekünk a pampers active baby és a müller saját márkás pelenkája vált be.
2022. nov. 6. 16:55
3/21 anonim válasza:
Nekünk a Pampers Premium Care vált be. Éjszakára pedig a Pampers Harmonie-t veszem, egy mérettel nagyobbat, mint nappalra.
2022. nov. 6. 17:04
4/21 anonim válasza:
Pampers premium care. Milor belenőtt a pants változatát kezdtük el.
2022. nov. 6. 17:06
5/21 anonim válasza:
De ha tudod h mindenkinek más a jó, miért kérdezed meg?
Az ikreknél először libero koraszülöttet használtunk. Aztán a lányomnak már nem volt jó mert kezdett husisabb lenni. Neki pamperst vettem.
Sokáig ezt a 2 márkát használtuk fiú libero, lány pampers.
Bármi mást próbáltam nem volt az igazi.
Mikor a bugyi pelusra áltunk át (már nem tudtam őket fekve pelenkázni) Akkor a libero volt a legjobb. Aztán pampers és tesco.
2022. nov. 6. 17:06
6/21 anonim válasza:
Szerintem előre ne vegyél nagy kiszerelést, amíg nem tudod, hogy nektek beválik-e a választott pelenka. Én vettem Lidl pelenkát, mert az előző gyereknél még jó minőségű volt. Azt hittem saját tapasztalatból, hogy jó lesz. De már az sem a régi. Az egyik legsz…bb. Vagyis nekünk nem vált be. Inkább próbálgass. Mi az elején a Premium Caret használtuk. Aztán a Dm-es is jó volt. Most találtam egy Happy nevűt. Eddig ez vált be a legjobban. Kísérletezgetni kell. Na meg az elején gyorsan nőnek, ezért sem kell betárazni.
2022. nov. 6. 17:11
7/21 anonim válasza:
Nekünk a DM-es
2022. nov. 6. 17:12
8/21 anonim válasza:
Always, Libresse
2022. nov. 6. 17:25
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
#5 válaszoló: Azért írtam mert ismerősnél is van aki nagyon dicséri az egyiket másik azt mondja nem jó,vagy épp nekik a papmerstől kipattog a popsi és jó az Aldis/Lidls.
De ha itt pl.50-en dicsérnek egy márkát akkor valószínűleg abból is fogok venni egy csomaggal 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!