Melyik pelenkát használjátok? Kinek mi vált be?
Tudom mindenkinek más és más...jövő év elejére várom első babámat és nemtudom melyik pelenkát érdemes megvenni?
Ki melyiket ajánlja?
Elsővel libero.
Másodikkal hamac.
1-2-es méretben Liberot használtunk, 3-astól tértünk át a Pampersre. Közben próbáltunk dm, Rossmann, lild sajátmárkásat, nekünk egyik sem vált be. Így maradt a Pampers.
Kistesóval valószínűleg azzal is kezdeni, aztán majd kiderül, hogy nála is beválik-e
Én többet kipróbáltam, sok mindentől függ kinek melyik válik be de leírom nálunk mi volt a tapasztalat. Még az 1es méretet használjuk, 2 hónapos lesz a babám. Ezek közül mind ellátja a feladatát nagyon rossznak egyiket se mondanám.
Legjobban a rossmann saját márkását szeretem, ez keskenyebb fajta és pont jó volt az újszülött babára.
Második kedvencem a libero nagyon hasonló méretben a rossmannoshoz és nagy előnye hogy van belőle nagy kiszerelés. A libero touch minőségibb mint a sima de nem tudom mi a pontos különbség, azt jobban szerettem de drágább is meg nincs belőle nagy csomag.
Harmadik kedvencem és most végül erre álltam rá a Dm saját márkása (azt hiszem babydream a márka). Ez már nagyobb derékban mint az előzőek, ami nem is baj mert a baba is nő, hízik és ezt már kényelmesebb behúzni a derekán.
Negyedik a sorban nálam a Pampers, ami nagyon nagynak tűnt a legelején és még szöszöl is. Azt hittem a baba hámlik de kiderült hogy ráragad a pelenkából a szösz...
Ötödik a Müller sajátmárkása nagyon hasonlít a Lupilura de annál egy fokkal jobb azért.
És végül a Lupilu (azt hiszem rz a Lidlben kapható) tűnt a leggagyibbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!