Most pozi a tesztem vagy negatív?😂
Figyelt kérdés
A ma du. vizeletes már egyértelmű negatív, csináltam clearblue ovustesztet is az is nega volt.
24-25-én volt a Clearblue is + az az akkor mosolygott.
Most nemrég kíváncsiságból csináltam egyet-egyet (David-Clearblue)
(a legfelső teszt) és pozi.
A clearblue is.
Volt valakinek ilyen? Most akkor mikorra tudhatom be az ovut?
2022. dec. 26. 19:43
2/9 A kérdező kommentje:
Létezik hogy ilyen sok napon át pozi? Akkor délelőtt/délután miért volt negatív?
2022. dec. 26. 19:56
3/9 anonim válasza:
Gondolom korai, így a hormonra nem reagál minden időpontban a teszt.
4/9 anonim válasza:
Olyan nehéz elolvasni a kérdést? Nem terhességi tesztről van szó zsenik, hanem ovu tesztről!
Tényleg fura, èn a 24-et mondanám tuti pozinak.
5/9 anonim válasza:
Miért nem volt jó a délutáni kérdés?
6/9 anonim válasza:
Más a vizeleted..ez mind pozitív :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem a 24 a pozitív, legalábbis a "legpozitívabb". Az ovuteszten sokáig látszik a második csík, de az a pozitív ami egyszínű a kontrollal, vagy erősebb (mint pl neked a 24).
8/9 anonim válasza:
Nem pozitiv vagy is attol fugg honnan nezzuk de latszik a teszten hogy az LH csucsod az megvolt. 24-en!! Akkor mondanam
hogy valami nem oke ha ugyan olyan lenne a mai teszted mint a 24.ei.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!