Már két éve próbálkozunk a babával, de sikertelenül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 14:01
2/8 anonim 

válasza:

nekunk is 2 ev utan jott ossze. a gyertyaallas nalunk bejott. probaltatok mar?
3/8 anonim 

válasza:

első vagyok. Nálunk is a gyertya jött be:-)
4/8 anonim 

válasza:

Két barátnőm is hasonló helyzetben volt.
Nem tudom,hogy véletlenül sikerült-e a baba,de mindketten elkezdtek szedni terhesvitamint és egy picit többet mozogtak.(Nem voltak vékonyak.) Két hónapra rá sikerült nekik a baba.
Talán segítettem.
5/8 anonim 

válasza:

Menjetek el kivizsgálásra. Mi 1 év után mentünk el, és már ki is derült az ok. Remélhetőleg orvosi segítséggel nemsokára lesz babónk! Sok sikert nektek is!
6/8 anonim 

válasza:

Menj el dokihoz... Ő bizti megmondja a tutit =D
7/8 anonim 

válasza:

Ennyi idő után én is dokit javaslok!
Lehet, hogy nincs is semmi gond, de egy UH, egy vérvétel már sokmindent elárul!
8/8 anonim 

válasza:

Igen, menjetek el dokihoz, mi is 1,5 év után mentünk el, most 15 hét + 4 napos iker babák vannak a pocakomban...
A gyertya nem segít, ha a sperma lassú vagy kevés az életképes. De lehet, hogy nálad nincsen peteérés, akkor is hiába pózolsz "gyertyába"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!