Lehetek -e még ezek ellenére is terhes? A ciklusom 39. napján járok. Eddig mindig 28 napos volt, órát lehetett volna igazítani hozzá. Régóta próbálkozunk már babaával, eddig sikertelenül.
Figyelt kérdés
Teszteltem a 32. és a 37.napon, mindkettő negatív. Semmilyen terhességre utaló tünetem nincs. Valakinek volt -e már hasonló tapasztalata, és milyen eredmény lett a vége?2010. máj. 14. 11:50
1/8 anonim válasza:
szerintem nem vagy terhes, ki kellett volna már mutatnia a tesztnek.
2/8 anonim válasza:
sajnos szerintem sem vagy terhes, de keresd fel a nőgyógyászodat, más is lehet a háttérben.
3/8 anonim válasza:
Szerintem sem vagy terhes,már ki kéne mutatnia a tesztnek:((
4/8 anonim válasza:
Vezetsz görbét, vagy nézed valahogy az ovut? Még az is lehet, hogy késői ovud volt, ezért csúszik minden. Nem mindenkinek van tünete egyébként.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem vezetek görbét, és nem is mérem az ovulációt, de meg szoktam érezni. Csak a negatív tesztek a vészjóslóak. Jövő héten készülök dokihoz.
2010. máj. 14. 16:48
7/8 anonim válasza:
Nekem is késik egy hete:S 3 teszt negatív, de a hőm 37,2 folyamatosan... nem tudom mivan:S
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma sajnos végetértek a találgatások, mert megjött, így biztos nem vagyok állapotos. De nam adjuk fel, majd a következő alkalommal sikerül!! Remélem nektek már sikerült.
2010. máj. 17. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!