Ma van a nem vártam de nem jött meg nem negativ a tesztem clostit szedtem (?)
Figyelt kérdés
Progim szerint 20.ciklus napig nem volt ovum2022. dec. 25. 17:51
11/24 anonim válasza:
#4 vagyok. Nem akartam bunkón fogalmazni,bocs,ha úgy sikerült.
12/24 anonim válasza:
Csatlakozom a 10-es válaszolóhoz. Én is closty-ztam hónapokig. Aztán felkerestem egy meddőségi dokit,aki azt mondta,hogy 20 évesen még lehet szórakozni hónapokat,éveket closty-val,de 30 felett ez felesleges időhúzás. Onnantól számitva,hogy először betettem a lábamat a meddőségi dokihoz,2 hónap múlva megvolt az első inszem. Nem tudom,hány éves vagy,de ha régóta próbálkoztok,szerintem érdemes lenne meddőségi orvost felkeresni.
13/24 anonim válasza:
Normálisan,tagoltan kéne kiírni a kérdést,nem a válaszolókat fikázni,akik segíteni szeretnének. Elhiszem,hogy el vagy keseredve,de ne másokon vezesd le a feszkódat,aki próbálnak ismeretlenül is segíteni. Mielőbbi babavárást kívánok!
14/24 A kérdező kommentje:
Olyan hogy van hogy ma pozitív az lh tesztem?
2022. dec. 26. 16:33
15/24 anonim válasza:
Kezeletlen hormonbetegség mellett felesleges lh tesztelni.
16/24 A kérdező kommentje:
Metformint szedek azt el felejtettem írni
2022. dec. 26. 17:01
17/24 anonim válasza:
A diétát szigorúan tartod mellette, ezt már mind legalább egy éve?
18/24 A kérdező kommentje:
Persze mindent azért kaptam clostilbegyt
2022. dec. 26. 17:17
19/24 anonim válasza:
De valami nem jó a kezelésedbe, ha még mindig nincsenek rendben a hormonjaid.
Egyébként a 3as kezelés mellett ajánlani szokták a 4. pillér a lélek rendbetételét.
Szerintem keress fel egy pszichológust is.
20/24 A kérdező kommentje:
Utolsó keress te szerintem nem kérek ilyen commentet
2022. dec. 26. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!