Szeretitek vezetni a hőgörbéiteket?
Szeretitek vezetni? Vagy csak akkor jó, ha minden szépen mutat rajta? Hol és hogyan vezetitek? Én pl. egy füzetben is vezetem valamint a ciklus.hu-n. Meg van még1 oldal a timmermann.hu ahova beírom az értékeimet. Hát ti?
Hány hőgörbétek van már? Nekem most készül a 3., most múlt el a mensim. Ha van kedvenc görbétek, azt linkeljétek be és magyarázzátok meg, miért tetszik.
Én a 2.próbálkozós hónapunkban kezdtem el vezetni a ciklus.hu-n.Utáltam,meg is fogadtam,hogy ha nem jön össze akkor abbahagyom,mert állandóan azt lestem volt-e pé,meg mikor,meg minden rendben van-e vele,teljesen belecsavarodtam.Végül kiderült,hogy babaás görbe volt :)
Én nagyon nem szeretem vezetni, de kénytelen vagyok, mert szeretnénk már még egy babát, viszont szoptatok és emiatt nagyon rendszertelen a mensim, kiszámíthatatlan a ciklusom. Úgy néz ki, még nincs peteérésem. :-( A görbe vezetésével legalább látom, hogy mi történik, inkább mérem a hőmet, mint a bizonytalanság, meg hetente tesztelgetni, mert mi van ha azért nem jött még meg, mert baba van a dologban...
Ciklus.hu vezetem én is. Nincs kedvenc görbém, vacak mind! :-)
És a tiéd milyen? Belinkeled?
Az enyém most eddig így néz ki, most nemrég kezdődött el az újabb ciklusom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!