Ha ovu teszttel követve a peteérés nem a 14. hanem a 17. napon volt akkor mikortól késik hivatalosan a mensi?
Figyelt kérdés
Most tartok a 29. ciklusnapon, még nincs mensi. Tegnap (10-11. dpo körül) érzékeny teszt 2. pisiből negatív volt (először nem akartunk csak eljöttünk karácsonyra így csak megcsináltuk így venni kellett reggel). Szokatlan, hogy nagyon sok patim van pedig nem szokott. Tegnap beszúrt a méhem. Van esélyem rá szerintetek h összejött?2022. dec. 23. 16:25
1/5 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem, h9gy altalaban pontosak a ciklusaim, a peteeres se szokott elcsuszni.
2022. dec. 23. 16:27
2/5 anonim válasza:
Ha a 17.napon volt ovuláció, akkor az még nem késik neked. Miért tesztelsz? 31.napon tesztelni lehetne (az a 14.dpo), de én megvárnám a 33-34.napot,akkor már biztosat mutat. Vagy összejött vagy nem. Nem vagyok időutazó meg jós se, hogy megmondjam neked. Pattanásokat meg premens tünetek is okozhatnak. Nekem pl pont, hogy nem voltak pattanásaim abban a hónapban amikor sikerült. Erre nem lehet apellálni.
3/5 anonim válasza:
Nincs hivatalos időpont. Mindenkinek eltérő a luteázis fázisa. 2-3 nap múlva kiderül.
5/5 anonim válasza:
"pontosak a ciklusaim, a peteeres se szokott elcsuszni." Ez pont semmit nem számít, mivel most mégis csúszott. Így aztán a menstruációd is csúszni fog, ha nem vagy terhes, akár szokott máskor, akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!