Mit éreztek peteérés idején? (Napján)
Én legtöbbször azt nem tudom eldönteni, hogy peteérés napját vagy az azt megelőző napot érzem.
Mert van egy nap amikor elkezd olyan érzésem lenni a petefészkem körül, mintha “lenne benne” valami. Olyankor is érzem, amikor leülök, vagy hirtelen mozdulatoknál. Feszül, figyelnem kell, hogy ne mozogjak durván. Ilyenkor szokott enyhe menstruációs görcsöm is lenni, enyhén érzékennyé válnak a melleim. Nem tudom, hogy ez a megelőző napon van, amikor már “túl nagy lesz a pete” mielőtt kiszabadul, vagy azt a napot jelzi. Mert olvastam olyat is, hogy valami folyadék okozza ezt a feszülő érzést. A LH csucs pl most nekem ezen a napon volt, és másnap, mire elmúltak a tünetek lett negativ az LH teszt. A nyák az nálam 5-6-7 napig is tarthat, és mindig elég sok, szóval abból nehezen indulok ki.
Egyébként van már 1 gyermekem, ő 4 éves, és nála ezeket nem figyeltem. Az elmúlt években is csak azért figyelgettem meg magam, mert nem szeretnék semmilyen hormonális fogamzásgátlót használni, és természetes módon kerüljük el a teherbeesést. most ez a hónap kicsit rizikósra sikerült, ami nem gond mert tervben van még egy baba, csak még nem határoztuk teljesen el magunkat. De ez majd kiderül úgyis. szóval ti mit éreztek?
Amikor sikerült konkrétan semmit
Mondtam is a férjemnek, hogy szerintem ez anovulációs hónap
Semmit
Nekem van "termékeny nyákom" amit mindenki ovukor keres, de nekem ez pl elötte 1 héttel van.
Maga az ovu napján, +/-1-2 nap, semmi nincs az ég világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!