Lehet terhesség?
Sziasztok!
Négy hónapja szedek fogamzásgátlót (JANGEE 3mg/0.02mg). Hétfőn kezdeném az ötödik levelet. Az első hónapban kimaradt, a másodikban rögtön a szünet első napján jött, a harmadikban a negyedik napon. Most a negyedik napon semmi, viszont a ciklusom 21. napjától a 27. napig volt vérzés, pecsételésnél több, megvonásostól kevesebb. Azóta megszűnt minden "mindjártmegjön" tünetem. Szemet nem hagytam ki, nem hánytam, mellékhatásként (ez az orvosom szerint normális) reggelente van enyhe hasmenésem, de az a gyógyszerbevételtől számítva 12 óra. Gyógyszert nem szedtem, csak az orvosom által jóváhagyott multivitamint, de a kettő között is hagyok 8 órát. Szerintetek késik vagy mikor csináljak tesztet? 25-ös van csak itthon. :( Párom nem igazán bennem szeret elmenni, szóval kvázi megszakítás is van.
Előre is köszi a normális válaszokat!
14 nappal aktus után a biztos.
De a nyakamat tenném rá, hogy nem vagy terhes. A tabitól sem lesz oramű pontosságú a megvonásos vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!