Nemvárt után 1 és 2 nappal teszteltem 10-es érzékenységű Facelle teszttel. Normális hogy a második vonal jóval halványabb?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy ez egy nagyon érzékeny teszt és sokaknak már nemvárt előtt is „leugrott” a második csík.2022. dec. 20. 09:56
1/9 anonim válasza:
két csík az mindenhogyan két csík, kivéve ha szaggatott vagy a teszt csík csak egy vékony kis vonalka, nem olyan mint a kontroll.
nem kell leugrania, sem “elszívnia” a másikból a festéket (ez külföldön nagyon divatos hülyeség).
2/9 anonim válasza:
Normális, hogy halványabb, idővel erősödni fog. Gratulálok! :-)
3/9 anonim válasza:
Nekem még 2 hét után sem volt egyformán erős a facelle sem, azóta megszületett és már fél éves múlt.
4/9 A kérdező kommentje:
2022. dec. 20. 14:06
5/9 anonim válasza:
Ez határozottan pozitív :) gratulálok :)
6/9 anonim válasza:
Erősödik is. Nekem pl 5. Hétre érte el azt az erősséget mint a kontroll csík. Igaz nekem nem maradt meg a baba, 8 hetesen elveteltem, de a hcg szintem akkor is 48ezer felett volt.
Gratulálok!
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm, de nem élem még bele magam, sajnos volt már párszor csalódásom.
6-os sajnálom. 😞
2022. dec. 21. 09:41
9/9 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek a 12 hetes genetikai vizsgálatra. 😊
2023. febr. 11. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!