Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt tesztelők. Melyikek...

Tapasztalt tesztelők. Melyikek a 10-es érzékenységű facelle tesztek?

Figyelt kérdés

Webshopban nem írja. Próbáltam rákeresni a neten de sehol nem írta konkrétan.

Melyiket ajánlanátok?

2 nap múlvára nem várom de csak 25-ös tesztem van. Aznap még 10essel szeretnék 😊

2021. szept. 8. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Pl. ez: [link]
2021. szept. 8. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

És ez is:

[link]

Ez az olcsóbb, de ugyanolyan, mint az előző, csak nincs műanyag tokban.

2021. szept. 8. 10:56
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítségeteket :) és is ezekre tippeltem :)
2021. szept. 8. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Livsane a legjobb
2021. szept. 8. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:

arról még nem is hallottam. most rákerestem. patikai? mert a benu gyógyszertárat dobta be :D

vettem most mintkét facelleből :D 1-2 nap és tesztelek, csütörtök szombat közt nem várom :D

2021. szept. 8. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Érzel valamit, amiből sejted, hogy babát vársz? :)
2021. szept. 8. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:

tegnap este óta hányingerem van, pedig hétfőn kedden ugyanazt ettem teljesen :D és kedd este keződött. ma reggeltől is végig az volt, nem is tudtam enni délután 2-ig, annyira émelyegtem :O pedig előtte este 6kor vacsiztam, és mostanában (lehet a vitaminok miatt) eléggé jó étvágyam van :( de 9-kor kezdődött a hányinger.

de néha van ez a mindjárt megjön érzés, bár nem is görcs, pici nyilallások. kb egy csepp fehér krémes folyásom volt ma. de nem volt benne se barna se piros semmi. mellem is még érzékeny de nekem az pms tünet, ha elmúlik akkor jön meg. szóval örülök amíg fáj :D

2021. szept. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!