Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A menstruáciom december 9.-én jött meg és ma (december 16.) termékeny napjaimban vagyok mivel kb 26napos a ciklusom . Sajnos védekezés nélkül szeretkeztünk a párommal és elment belém nagyon sok jött neki … szedek tri-regol fogamzasgatlot bár az utóbbi hónapban kicsit rendszertelenül szóval szerintem nem véd de ma a baleset után 16 órában bevettem az Apreg esemenyutanit

Szerintetek lehetek terhes ?

Köszönöm az őszinte és normális válaszokat

2022. dec. 18. 01:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat elírtam a baleset 18án történt és az ovulacios kalkulátor szerint 2.Dik napja vagyok termékeny ablakban
2022. dec. 18. 02:00
 2/7 anonim válasza:
100%
Ha bevetted az eseményutánit, akkor kevés az esélye a terhességnek.
2022. dec. 18. 02:16
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
No para, nem vagy terhes. A körülmènyek tekintetében pedig elvetéltél volna már.
2022. dec. 18. 03:00
 4/7 anonim ***** válasza:
ma van 18. és még 16 óra nem telt el a napból sem. most akkor mi van?
2022. dec. 18. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem akarsz terhes lenni, akkor miért nem szeded a fogamzásgátlót rendesen?

Ha tudod, hogy nem szeded rendesen a fogamzásgátlót, akkor miért szexelsz védekezés nélkül???

Milyen memstruáció meg termékeny napok?! Most akkor szedsz fogamzásgátlót vagy nem?

Azért ha elmúltál már 16, akkor nagyon gáz vagy...

2022. dec. 18. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha termékeny napjaid vannak, akkor nem szedsz fogamzásgátlót.

Ha szedsz, akkor nincsenek termékeny napjaid.

Minek költöd a pénzt a drága tablettára, ha aztán be se szeded normálisan? Össze-vissza hormonozod a tested tök rendszertelenül, most még megküldted egy eseményutani hormonbombával is. Aztan pár év múlva majd nem érted, miért nem esel teherbe, amikor meg már akarnál.

Ülj le és most gondold végig, hogy mit akarsz és hogyan akarod, mert őszintén, igy csak szetcs.szed a testedet.

Nem valószínű a terhesség, az esemény utani miatt.

2022. dec. 18. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan azt tudom írni mint a 6-os. Terhes biztos nem vagy,de az egészségeddel játszol.
2022. dec. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!