Melyik a jobb teszt ?facelle tesztcsik vagy pregnasens?
Figyelt kérdés
Facelle az negativ de a pregnasens ahogy szívta fel egyből látszott halványan2022. dec. 17. 14:38
1/13 anonim válasza:
Facelle a jobb
A másik elég sűrűn ok nélkül halvány pozi (mások tapasztala által írom, mert én még nem próbáltam, de nem is akarom ezt a tesztet)
2/13 A kérdező kommentje:
Jaj ez rossz dolog de hogy lehet ilyen hogy ez egy teszt csak úgy halvany pozitívat mutatjon ??
2022. dec. 17. 14:44
3/13 anonim válasza:
Hát úgy, "hogy ez egy teszt csak úgy halvamy pozitívat mutatjon".
4/13 A kérdező kommentje:
??
2022. dec. 17. 15:22
5/13 anonim válasza:
Az elmult 1 hónapban minimum 5 preganses pozi tesztet tettek fel abból 4 nél még hcg se volt a szervezetben!egy szar teszt.
Facelle megbízható.
6/13 A kérdező kommentje:
Jaj akkor hanyagolom ezt a tesztet
2022. dec. 17. 16:28
7/13 anonim válasza:
A pregnens mindig 2 csíkos, a predictor az igazi, az előbb mutatja mint a facelle ha az 2 csíkos csinálj egy predit azon jó láthatónak kell legyen
8/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
És ez a predi hány nappal előtte mutatja ?menzesz előttre gondoltam
2022. dec. 17. 17:21
9/13 anonim válasza:
Nekem 9dpon eddig mindig mutatta, az nekem 6 nappal előtte volt.
10/13 A kérdező kommentje:
Azta
2022. dec. 17. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!