Szeretném minél előbb kideríteni hogy babát várok-e vagy sem, mikor és mivel teszteljejek?
Figyelt kérdés
1 éve szültem és nemrég Szeptember 6-án jött meg újra. Nem védekeztünk férjemmel mert ismét babát szeretnénk. Viszont van egy problémám ami miatt tegnap egy injekció kúrát javasoltak de azt nem lehet terhesen, ezért szeretném minél előbb kideríteni hogy babát várok-e vagy sem hogy tudjam adhatják-e az injekciót vagy sem.
Mikortól tesztelhetnék, és melyik tesztet használjam ami tuti lesz?
2010. okt. 1. 13:33
1/8 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?Ha pl.28 akkor akár már szombat,vasárnap reggel megpróbálhatod!Nekem mindháromszor bevált a Gravi-hcg teszt!
2/8 anonim válasza:
Mikor voltatok együtt? Ha minél hamarabb és biztosra akarsz menni, akkor szerintem vérvétel meg doki
3/8 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt nem volt napra pontos, de mindíg megjött csak volt hogy 28 napra, volt hogy 35 napra... állítólag terhesség után másmilyenek a ciklusok, vagy nem?... Szept 6.án jött meg először szülés óta
2010. okt. 1. 13:39
4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom, pár naponta szoktunk együtt lenni...
2010. okt. 1. 13:41
5/8 anonim válasza:
Clearblue teszt elvileg már az esedékes menstruáció előtt 4 nappal kimutatja a terhességet. Mondjuk kétszer annyiba is kerül, mint a többi.
És most mi lenne a fontosabb, ha baba lenne, vagy hogy megkaphasd az injekciókúrát?
6/8 anonim válasza:
Írd meg majd mi lett az eredmény. Én holnapra nem várom, de nem tudom mikor teszteljek. Cs.
7/8 A kérdező kommentje:
Ha jön a baba akkor mindenképp lemondom az injekciót
2010. okt. 1. 14:00
8/8 anonim válasza:
Amazon plus-szal. 10-es, vagyis olyan érzékeny, mint a Gravi, de nem kerül olyan sokba. Német, nem gagyi. Szerintem. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!