Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van ovulációm?

Mikor van ovulációm?

Figyelt kérdés
Dec.2 jött meg kb 6-7 napig tart a menszeszem. 30-31 naposak a ciklusaim.Akkor kb mikor vagyok a legtermékenyebb?
2022. dec. 13. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
A Jóisren se tudja. Használj lh tesztet.
2022. dec. 13. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Ezt senki nem fogja tudni megmondani. Vannak módszerek, amik többé-kevésbé be tudják lőni a termékeny időszakokat. Ilyen a hőmérőzés, az ovulációs teszt használata, az önvizsgálat, stb. Egyik sem 100%-os, de azért segítség.
2022. dec. 13. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha december 2.-án jött meg és 30-31 naposak a ciklusok, akkor kb. november 19.- körül volt ovulációd.

Ha egy nőnek 28 napos menstruációs ciklusa van, az ovuláció körülbelül a menstruációs vérzés megjelenését követő 14. napon következik be. Ha a ciklus hosszabb, az ovuláció később következik be pl. 35-napos ciklus esetén az ovuláció a ciklus 21. napja kb.

Amikorra várod a következő menstruációd onnantól számolj visszafelé 14 napot, kb. akkor lesz a következő ovud. Ahogy számoltam december 18-19.e körül lesz.

2022. dec. 13. 14:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen valóban akkor.használok applikációt és az szerint dec 19.én vagyok a legtermékenyebb.
2022. dec. 13. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem, ha dec. 15. és 19. között próbálkoztok, esélyes lehet baba, de jobb ha ovu tesztet is használsz, az biztosabb.
2022. dec. 13. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen változó. Ovu naptár szerint nekem 7. én volt, de már másodikán szurkalt a hasam és a mehnyákom is tojás fehérje állagú volt.
2022. dec. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!