Lecsúszott az óvszer indokolt az esemény utáni?
Sajnos az a helyzet állt elő hogy lecsúszott az óvszer az aktus végén amikor a barátom elment,nem fogta meg jól a végét és bennem maradt,de a vége "kilógott". Indokolt lenne tablettát íratni? Nem szeretnék teherbe esni így biztosra mennék,de a szervezetem se akarom terhelni azzal a hormon bombával.
Szerintetek van rá esély hogy valahogy került belém sperma? Járt valaki hasonlóan?
Normális válaszokat megköszönöm.
Akkor mindenki úgy gondolja hogy hiába kilógott az óvszer vége akkor is belém folyhatott?
Barátom szerint visszafelé nem tud folyni ezért kérdezlek titeket ti láttok e bármilyen esélyt erre. Mivel eddig nagyon egyhangú ebből lehet tabletta lesz...
Azért mert a barátod azt mondja, az nem jelenti azt, hogy nem folyt vissza valóban.
Erre én nem alapoznék egy esetleges gyereket, mikor nem akarok egyáltalan terhes lenni.
Igen csak a tablettának is van egy csomó mellékhatása túl aggódni sem szeretném, mert nem maradt bennem a vége ezért tettem fel a kérdést ki mit gondol.
25 vagyok és múlthónapban 24.-én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!