4nap menstruacio elott ?
Figyelt kérdés
4nap van a nemvártig.
Ma délután teszteltem sajnos negativ.
Walentin terhességi tesztel.
Korai volt?
2022. dec. 7. 18:28
1/12 anonim válasza:
Nagyon. Majd ha kesik, tesztelj.
2/12 anonim válasza:
Igen, legalább a nem várt napját meg kell várni, de ha pár nappal utána tesztelsz is jó.
4/12 A kérdező kommentje:
??? Ezt nem értem
2022. dec. 7. 19:01
5/12 anonim válasza:
Nekem 2 nappal nemvárt előtt negatív volt, majd egy nap késésnél egyértemű pozitív lett.:)
(Tesztelj újra ha késik)
23hkm
6/12 A kérdező kommentje:
És te melyik tesztet használtad?
2022. dec. 7. 19:22
7/12 anonim válasza:
Predit, meg egy digitális CB-t. Biztosra mentem 😃
8/12 anonim válasza:
A Walentin nagyon jó teszt. Nekem a 10-es one step 3 napos késésnél a csík leugrott. Annyita erős volt. Felejtsd el a predit, egy drága szr és mostanában fals pozitívat mutat nagyon sokaknak. A Clearblue meg szerintem drága. A Walentinnel nincs semmi baj. Klassz teszt és nem annyira drága.
9/12 A kérdező kommentje:
Én a nemvárt előtt 4nappal teszteltem vele. .negativ.
2022. dec. 7. 20:38
10/12 anonim válasza:
Korai volt. Várj legalább 1-2 napos késést és utána tesztelj. Felesleges előtte ennyivel. Csak magadat szivatod vele és nem pénztárca barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!