Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik negatív lett ma...

4 napja késik negatív lett ma a teszt. Lehetséges meg párnap múlva pozitív?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 10:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezek csak a tények voltak.
2022. dec. 5. 18:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem, te vicces akartál lenni de nem sikerült ☹️
2022. dec. 5. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező, van valami fejlemény?
2022. dec. 5. 23:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos nem jött meg még azóta sem.
2022. dec. 6. 06:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért teszteltél azóta? Én tervezek meg egyet pár nap múlva, hátha később volt az ovum
2022. dec. 6. 09:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem azóta. De en is csinálok még egy utolsót a napokba hátha van remény. Majd te is írd meg mi lett☺️
2022. dec. 6. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Rendbeen :) fura mert sosem szokott késni.. néha picit görcsölgetett a hasam a napokban de már azt sem érzem tegnap óta. Borzalmas fáradtság van rajtam kb 2 hete, reggeli után elszundítok a kanapén, este alig tudom nyitva tartani a szemeimet 😄 máskor mielőtt megjön, majd leszakadnak a melleim, most picit érzékenyek, de más változást nem érzek. Dehát persze ez mind lehet más is.. csak reménykedek :) neked van valami “tüneted”?
2022. dec. 6. 10:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát igazából februárban volt egy vetélésem utána teljesen beállt nem késett azóta.Azért is fura most hogy késik. Viszont mensi előtt mindig fajták a melleim. Most az sem fáj néha en is érzek kissebb görcsöket de ennyi.
2022. dec. 6. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos megjött.. nem tudom mitől volt a csúszás, nem szokott előfordulni :/
2022. dec. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!