Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cysta okozhat hőemelkedést?

Cysta okozhat hőemelkedést?

Figyelt kérdés
Többször volt cysztám,de sosem tűnt fel,hogy hőemelkedésem lett volna.Most késik is,és 1hete vettem észre,hogy egész nap "tüzelek".A hőmet nem szoktam mérni,ugyhogy nem tudom gondolhatok-e terhességre...
2010. szept. 30. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ciszta okozhat hőemelkedést. sajnos nagyon hasonlók a tünetei a terhesség tüneteihez. nekem pl. volt hőemelkedésem, amikor cisztám volt. Tesztelj és menj el nőgyógyászhoz, akkor kiderül előbb-utóbb!
2010. szept. 30. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Nekem 3 cisztám van és a hőm 36.2-36.3.
2010. szept. 30. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom sajnos,hogy ciszta okozhat e hőemelkedést,de ha késik is akkor szerintem csinálj egy tesztet.Mióta késik?Babára utaló jel nincs esetleg?

Drukkolok,hogy ha csinálsz tesztet pozitív legyen!!!

Írd meg kérlek majd az eredményt!!!!

2010. okt. 1. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
1hete késik,teszteltem negatív.Este azt hittem megjön nagyon fájtam,de semmi,most se fájdalom,se vérzés,ilyenek miatt gondolok nagy bajra(cysztára).Nem késet miatta pedig sokszor volt,csak fájdalmaim voltak töle.
2010. okt. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!