Cysta okozhat hőemelkedést?
Figyelt kérdés
Többször volt cysztám,de sosem tűnt fel,hogy hőemelkedésem lett volna.Most késik is,és 1hete vettem észre,hogy egész nap "tüzelek".A hőmet nem szoktam mérni,ugyhogy nem tudom gondolhatok-e terhességre...2010. szept. 30. 17:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem ciszta okozhat hőemelkedést. sajnos nagyon hasonlók a tünetei a terhesség tüneteihez. nekem pl. volt hőemelkedésem, amikor cisztám volt. Tesztelj és menj el nőgyógyászhoz, akkor kiderül előbb-utóbb!
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem.Nekem 3 cisztám van és a hőm 36.2-36.3.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom sajnos,hogy ciszta okozhat e hőemelkedést,de ha késik is akkor szerintem csinálj egy tesztet.Mióta késik?Babára utaló jel nincs esetleg?
Drukkolok,hogy ha csinálsz tesztet pozitív legyen!!!
Írd meg kérlek majd az eredményt!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
1hete késik,teszteltem negatív.Este azt hittem megjön nagyon fájtam,de semmi,most se fájdalom,se vérzés,ilyenek miatt gondolok nagy bajra(cysztára).Nem késet miatta pedig sokszor volt,csak fájdalmaim voltak töle.
2010. okt. 1. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!