Hanem megy fel a hő akkor nincs ovulávió?
Figyelt kérdés
12-13 napon nyúlós nyák, de a reggeli hőm 36.2-36.5 közt van. Nincs az a nagy ugrás ovu körül. Lehet hogy elindul a tüszőérés és nem reped meg?2022. dec. 3. 14:59
1/2 anonim válasza:
Hanyadik napon vagy most? Nyúlós nyák nem feltétlen jelent szinte azonnali peteérést, én ovuteszteltem és a nyák után 4-5 nappal lett csak pozitív. Ezután a hő is felment, vagy 2 nappal később.
De amúgy igen, lehet olyan is, hogy nem reped meg vagy később reped meg. Mindenkinél lehet olyan ciklus is, ahol nincs ovu és ez sem feltétlen jelenti azt, hogy gond lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 19.napon.
2022. dec. 3. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!