Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív terhességi...

Szerintetek pozitív terhességi teszt? ibb.co/SvxsJM2

Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 12:44
1 2
 11/16 Cubina ***** válasza:
100%

Nem is az a szomorú, hogy valaki csíknak nézi a semmit, hanem az, hogy nagyon sokszor a hozzászólók is gratulálnak, meg pozitívnak látják ugyanazt a semmit. Reményt keltenek a kérdezőkben, nem tudom mi értelme ennek.

Amikor terhes lettem, a teszt két erős pirosas csíkot mutatott. Nem kellett megkérdeznem senkitől és nem kellett mindenféle fény alatt fotózgatni, hogy hátha látszani fog valami a képen.

A negatív az negatív, hiába mondja akárki, hogy pozitív.

2022. dec. 1. 02:53
 12/16 anonim ***** válasza:
11 Így igaz!Én sem szoktam érteni mihez gratulálnak?A semmihez?Kémiai is lehet ám abból de mindegy ők gratulálnak:)
2022. dec. 1. 08:48
 13/16 anonim ***** válasza:

11 12 persze ezt mindenki tudja....

De ő elkeseredettségében látja pozitívnak.

Sajnos nem az de nemsokára az lesz kedves kérdező!ne stresszelj rá :)

2022. dec. 1. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne is stresszeljen rá.Én már 3 sikertelen lombikon túl vagyok szóval én már tényleg nem stresszelek rá.Lesz ami lesz úgy vagyok vele.Nem a szaporodásból áll az élet.Ezt most nem rosszból írom.
2022. dec. 1. 09:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ez furán hangzott sztem..nem abból áll de szinte minden nő arra vágyik..és ha nagyin akarod akkor stressz is van...
2022. dec. 1. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a fura ebben hogy nem akarok idegileg kikészülni mert esetleg nem sikerül?Miért most attól hogy ezen kattogok egésznap a körmömet rágva mitől vagyok előrébb?Nem igazán értem de mindegy.Nem ez az élete egy embernek hogy szaporodjon,nem az őskorban élünk.Nem vágyik rá minden nő sőt egyre kevésbé mint az látható a szaporodási rátán európában,egyre lejjebb megy.Én szeretnék gyereket de ha nem sikerül attól nem fogom magam összekarmolni mivel el kell tudni fogadni a sikertelenséget is mert már felnőtt ember vagyok és az élet ilyen.
2022. dec. 1. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!